Tuesday, March 23, 2010

Siap Sedia

Keputusan telah dibuat, perjanjian telah dimeterai. Dari segi mental dan fizikal aku telah bersedia sepenuhnya. Samaada sebagai nakhoda atau sebagai hulubalang, insyaallah aku akan tetap berjuang. Ke mana pun arah dan tujuan, kata harus di kota. Aku sedia menunggu arahan
Mungkin juga ke Miri
Mungkin juga ke Bintulu
Mungkin juga ke Kota Baru
Mungkin juga ke Marang
Mungkin juga ke Batu Pahat
Atau mungkin juga kekal di Putrajaya
Doakan ku kawan

22 comments:

Ayah Zain said...

Salam Kamato,

az doakan kamato ke batu pahat. Ada juga kawan PDKM yang dekat dengan AZ.

Memang ada sorang tuh tapi jauh sikit kat HC

Ummi Humaira said...

Assalamualaikum akhi kamato ..

walau kemana , redo jer .. semoga diberkati...

sonata anak kancil said...

salam....semoga dapat pilihan tepat

manzlie said...

salam from makkah...

alhamdulilah..
tempohi lah dengan penuh kesabaran dan ketakwaan..insyalah allah swt akan bersma mu..doa dari cl disini


waslam

KAMATO said...

az, takpa rakan PDKM semua dekat dihati

KAMATO said...

ummi, doakan saya....

KAMATO said...

sonata, mudah-mudahan, hanya berserah....

KAMATO said...

manzlie, terima kasih atas doa di tanah suci, budi mu ku sanjung tinggi

rosli said...

Salam Kamato,

Saya doa kamato stat kat Putrajaya

rosli said...

salam Kamato,

Maksud saya kekal stay kat Putrajaya

rezeki said...

salam kamato

insyallah, mohon pada Allah agar ditempatkan di kawasan yg dihajati,

namun di mana2 pun, pasti kamato dh bersedia utk berkhidmat

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam kamato,

mudah2an ditempatkan di kawasan yg saudara kepingin.

Che' Pit said...

Alor Star? x masuk senarai ker?
CP nak ke Alor Star minggu depan, tapi outstation 4 hari jer ngeh ngeh ngeh..

tapi walau ke mana che kamato dihantar, che kamato dah bersedia.. cuma harapnya dapat ke tempat yg che kamato inginkan..

silversarina said...

InsyaAllah akak doakan yang terbaik buat kamato ... Marang rasanya lagi ok kot ...sure Mem senyum aje sebab dekat dah dengan Kuala Berang :)

pB said...

harus ke Kota Bharu

zue said...

biar le dekat dgn keluarga.

DrSinga said...

timba pengalaman...di tempat orang..

. said...

kat mana2 sekalipun jangan lupa tangkap gambar senja yang macam selalu2 bro ambil. :)

Selamat berjuang! perjuangan masih belum selesai kan?

mama ju, said...

salam kamato

Dah pasrah tu kat mana2 boleh..tapi kalau dpt yg kita suka..seronokkan?
Naik pangkat ke?

Mak Su said...

oohh, hal kerja :)

saya doakan kamato dihantar ke tempat yang kamato suka, dan selesa, moga dipermudahkan segala urusan, amiinn

KAMATO said...

Rosli, harap2 begitu la

Rezeki, kalau tak kena pindah memang satu rahmat

Hajah zainab, memang itula harapan saya

chePit, selamat beroutstation, cuba pekena nasi ikan baru depan bernas kuala kedah, memang kaw…

silversarina, terima kasih kak…. Marang memang cantik tepi laut

pb, harap2 KB tidak

zue, memang begitula harapan

Drsinga, memang betul, banyak berjalan luas pandangan

Ashuhara, pasrah tetap pasrah tapi memanglah harapan tak kena pindah, adalah sikit…

Maksu, terima kasih doa itu

safiudin said...

salam sdr,

kemana jua tak kisahlah..

saya doakan sdr, walau dimana juga dihantar...

yang penting 'berhijrah' tu untuk memberikan kita perubahan dalam diri dan kehidupan...