Friday, March 05, 2010

Latihan Terakhir

Berikut beberapa gelagat peserta semasa latihan akhir Pertandingan Perahu Panjang Putrajaya (Foto: Uyie)
Jurulatih pening tepuk dahi, boleh menang ke macam ni......

30 comments:

Ajzie said...

suka betul tgk gambar jurulatih tepuk dahi tuh.. heheheheheh sungguh candid..dan dapt mengambarkan betapa jurulatih itu risau hati.. heheheh

rezeki said...

salam kamato

bila pertandingannya

asuHara su said...

poning kepalo coach!

KAMATO said...

ajzie, tu la... jurulatih tu pun kalut

KAMATO said...

rezeki, hujung minggu ni

KAMATO said...

ashuhara, memang la pening.... kayuh pun kadang2 tak serentak

Che' Pit said...

ngeh ngeh ngeg gambar last tu mmg ngam..

tapi mcm best jer kan xtvt ni cuma mesti penat nak mengayuh laju2 masa pertandingan

pB said...

Uyie gak ke yg ambik gambar nie ??

KAMATO said...

che pit, memang penat... yang amat penat

KAMATO said...

pb, ye le... uyie la jurufota sampai bila2

manzlie said...

salam Kamato...


so cute gamabr last tuh..heheheheh coach dah poning kepla..heheheh


waslam

Rozali said...

Assalamualaikum KAMATO

Minta CL tolong doakan
agar pasukan ini menang

Wassalam

KAKTINY said...

cam tak berapa nak stabil jer perahu tuh.. kehkehkeh... patut ler coach pening kapla.. hahaha..

rosli said...

Salam Kamato,

saya pun suka gambar coach pening tu....you sbg asst coach nampak relax jer....mesti you ada strategi ni....bila tarikh lawan tu.....masa sekali....kul free nak gi tengok...apa nama pertandingan tu...

Atikah said...

Salam En Kamato...

Hujung minggu nie pertandingannya? hari apa? rasa nak menjenguk jer... hehehe

Ummi Humaira said...

salam akhi kamato..

bagi la info sikit ttg tarikh dan masa pertandingan tu . kot2 ada ruang masa , leh gak g sana

KAMATO said...

manzlie, mana tak pening anak buah tak dengar kata he he

KAMATO said...

rozali, ye la ...... tapi kami masuk tanding suka2 je

KAMATO said...

kaktiny, camna nak stabil, badan masing kuat makan

KAMATO said...

rosli, hari sabtu dan ahad di pullman

KAMATO said...

atikah, datanglah di pullman, ahad final

KAMATO said...

ummi, datang la kalau free tu kat pullman putrajaya, saya ada situ, cantik tempat tu bawak anak2

zue said...

nak tnya...semua ni pndai berenang tak.

KAMATO said...

zue, tak pernah tanya pun mereka boleh berenang ke tak, harap bot tak terbalik

Ayah Zain said...

salam Kamato,

wajah jurulatih tu macam ........ nak kata apa yer. sebab tu di panggil juruletih

dEeWaN said...

last minit blatih payah gak tp mana tau ada rezeki boleh menang kan....

Kak Sidah said...

Salam Kamato,

Semoga menjadi johan...cayok2...itu yg anak akak selalu cakap bila nak bagi semangat.

KAMATO said...

AZ, memang dia letih.....semua tak dengar kata

KAMATO said...

deewan, insyaallah kalau ada rezeki

KAMATO said...

kaksidah, nak bertanding dengan profesional memang mencabar