Friday, June 20, 2008

German menang lagi

Trotz der Tore von Schweinsteiger, Klose und Ballack kam Portugal immer wieder zurück und traf. Doch Deutschland hat gewonnen.

Semasa entry ini dimasukan jam menunjukkan tepat jam 11.00 malam waktu German atau 5.00 pagi waktu Malaysia. Perlawanan antara Portugal dan German baru tamat kira-kira 15 minit yang lepas. German telah mengalahkan Portugal 3-2 dan seterusnya membenamkan peluang Portugal untuk mara ke seterusnya. Pada masa ini penyokang Jerman sedang meraikan kemenangan pasukan mereka. Keadaan di luar sekarang ini terlalu hingar bingar. Boleh dikatakan setiap saat hon dibunyikan. Kepada mereka itu mungkin satu kepuasan, tetapi kepada yang memerlukan ketenangan keadaan masa ini mungkin begitu membingitkan. Gol-gol dijaringkan oleh Schweinsteiger 22’ Klose 26’ dan Ballack 62’

Pelengkap jaringan

10 comments:

Penoreh Getah said...

portugal no good player laa.. depa harap deco dan ronaldo je bang.. the rest biasa je.. german terbaek!

KAKTINY said...

salam..

tak paham.. tak paham..
tapi still kena teman husband tido kat depan - bentang toto - utk tgk bola (tgk?.. saya tido ler..)

nak suruh hubby either bwk masuk tv dlm bilik atau letak katil kat luar.. hehehe..

Zabs said...

Salam Kamato,
Semoga tim terbaik menjadi juara.
Nampaknya sunyilah Stadium semasa Final Piala FA nanti.

KAMATO said...

penoreh getah, ada kawan tu mintak german kalah, biar jesey german tu turun harga

kaktiny, takpa kalau hubby tu gila bola pun...

Pak zabs, ha ha... harus piala FA nanti tu kosong...tapi kan euro main tengah malam

KAMATO said...

penoreh getah, ada kawan tu mintak german kalah, biar jesey german tu turun harga

kaktiny, takpa kalau hubby tu gila bola pun...

Pak zabs, ha ha... harus piala FA nanti tu kosong...tapi kan euro main tengah malam

CikguZue said...

turkiye lawan german....tenguk sapa boleh menang...

KAMATO said...

cikguzue, ok kita tunggu memang fight..... tak boleh nak bayang kat sini nanti sebab warga turki memang ramai

asuhara said...

cayalah ballack!

KAMATO said...

asuhara, ballack... kadang2 permainan dia tak konstant

Ajzie said...

wah wah wah turki pun menang gakkkk kan.. mcm mana ler keadaan nya disana. Kalau kat tempt saya dulu.. kecoh betul.. lagi2 org2 Turki.. mcm2 gaya mereka.. Tp seronok tgk telatah mereka..