Wednesday, June 28, 2006

Bye Bremen

Tanggal 28 Jun kami berangkat meninggalkan Bremen, maka tamat la babak pertama tugas kami di sini. Insyaallah kalau umur panjang datang balik tahun depan. Sebelum balik sempat berkumpul BBQ dengan adik-adik student Malaysia di sini. Destinasi seterusnya Jedah.
Photobucket - Video and Image Hosting
Kepada yang tinggal teruskan perjuangan walau sesusah mana
Photobucket - Video and Image Hosting
Ini bukan kamera trik, tapi betul-betul punya....cawan ni pun nak ikut balik

14 comments:

Shami said...

Komato, citer ler pasal budaya hidup orang Jerman, macam izhal,...boleh kongsi...pengetahuan...bagi kawan2 yg tak pernah pi Jerman......

P/S awat cawan tu cam tu....

zino said...

kamato
selamat kembali ke tanah air..

kalau bukan camera trick.. kira cawan trick le.. hehe

Syikin said...

alahai, saya pulak tumpang sedih nak tinggalkan bremen.

nak buat umrah terus ya? baguslah..insyaAllah, mudah segala ibadah. :)

dan terus pulang ke malaysiakan?

blackpurple said...

Tak dapat lah merasai kemeriahan final WC ni ekk...

Destinasi seterusnya Jeddah?

NBK466 said...

Wiuhhhh....magicnyer cawan tuh!!!!

ontahsapo said...

aku akan ke sana tahun depan.....

esis said...

selamat pergi dan kembali

Ajzie said...

Selamat semuanya..Selamta pulang ke Malaysia.

Izhal said...

habis dah PhD??? haritu kata balik sekejap je kan??? syoknye... tapi pasti rasa sedih nak tinggalkan bremen tu... mesti sedih punyalah...

satu hari nanti nak tengoklah cawan ajaib dari bremen ni...

SLAMAT!!!

Edoras said...

Ajaib betul cawan tu....

Administrator said...

wa macam mana buat cawan camtu...

babydiana said...

saper yg pandai balancekan cawan tu?

ais_putih said...

cawan tuh buat ku berfikir sejenak...hehe

KAMATO said...

shami, insyaallah nanti bukak buku lain

zino, ok kita boleh ber TT

syikin, alhamdullilah selesai dan selamat kat tanah suci

BP, kat german pun tenguk depan tv jugak macam jugak kat mesia

nbk, cawan tu..he he perlukan konsterasi..

esis, terima kasih dah selamat pun kembali

ajzie, dah sampai pun

izhal, mana habis..episod baru nak bermula... ni kena pikir nak collect data pulak

edoras, sapa2 pun boleh buat cawan tu....

baby/aisputih/admin, cuma perlukan konsterasi untuk balancekan, lepas tu dia boleh duduk macam tu sampai bila2 selagi takda sapa usik atau pun angin tiup