Friday, July 11, 2008

Kepulangan

Tamat sudah pertapaan selama 3 purnama di bumi Jerman, maka tamat juga babak kedua bagi melengkapkan kajian di negara itu. Sekarang ni aku dah berada di dalam negara untuk tugas seperti biasa. Berita yang ku terima hari pertama di opis, aku telah diluluskan untuk di arahkan terbang semula ke Jerman dalam waktu terdekat, kali ini ke Berlin atas misi khas.

20 comments:

muadzlife said...

wah baru sampai nak ke sana semula...misi khas tuuu

Zabs said...

Salam Kamato,
Selamat kembali dan selamat berpergian semula.
Saya ingin cadangkan, jika anda tidak keberatan, kita belajar satu perkataan Jerman, dalam setiap entri anda. Mungkin ada manfaatnya di satu hari nanti.

PINATBATE said...

misi khas tu...macam suspen jer...

Ajzie said...

wahh baru sampai sudah ada misi khas yang telah sedia menunggu......

zino said...

tak sempat duduk dah nak terbang lagi.. hehe

arsaili said...

salam..dh nak ker Jerman lagi...nak ikut bole..ehehehe...dtg la ke kuching, ada kat Kuching ni

Tokyo BLUE said...

legakan dapat hidu hujan batu di negeri sendiri

Penoreh Getah said...

bole lepak minom bro..

butaseni said...

fuiyooo p lagi?hang ni perisik ka?

Mak Su said...

selamat berjaya utk kamato

khairyn said...

Sudah pulang? Aduh...jeles jeles hehehe

Ke Berlin pula? Menarik tu!

CikguZue said...

oo sudah balik ke? berapa lama di tanahair sebelum ke Berlin pula?

semoga perjalanan dan kehidupan berjalan dengan lancar.

jom datang ke blog saya, ada hadiah nak bagi. Sudilah kiranya menerima.

MULAN said...

salam, waaahhh.. macam naik kereta je pi german.. dah balik malaysia, pastu pi balik. takpe, jauh perjalanan, luas pemandangan & pengalaman.. misi khas pulak tu..

KAKTINY said...

Lah.. baru dengar berita kepulangan.. dah dapat berita nak kena pergi lagi plak.. aduhai..

NBK466 said...

Waduh...kerapnya ulang alik ke JErman...kalau den kirim beli Merz part by part dah siap separuh kereta agaknya..he..he..he..

indera kencana said...

Nak ke Jerman balik..??
Abis tu, tak dapat la karipap atau roti canai...??
Huhuhuhuhu... frust.

asuhara said...

german itu seperti kampungmu jek bro ek. misi khas itu seperti 007 ke bro?

fahmi said...

best yer..asyik berjalan..

salam ziarah..:)

Mazudi said...

Selamat kembali ke tanah air.

Kau ni macam kerja spy plak eek, kejap kejap oversea.

KAMATO said...

Muadzlife, dah tugas…terpaksa

Zabs, bukan tak mau, tapi tak pandai bahasa jerman he he

Pinatbate, misi untuk Negara… he he

Ajzie, dah nasib….

Zino, penat pun tak hilang lagi….he he

Arsaili, berapa lama di kuching?

Tokyo blue, yes…setuju

Penoreh, bila turun kl, boleh lepa….

Butaseni, aku pun bukannya nak pegi sangat

Maksu, terima kasih

Khairyn, aduh…penat

Cikguzue, datang sekejap je pun…..

Mulan, masalahnya pergi tempat yg dah pergi, tak berapa interesting he he

Kaktiny, dah nasib….

Nbk, bagus jugak idea ko…he he

Indera, sekejap je pergi, bila nak dtg?

Asuhara, yang ni bukan 007 tapi 001 he he

Fahmi, terima kasih singgah

Mazudi, imigresen sini pun lain macam tenguk aku