Thursday, May 22, 2008

Final UEFA

Final UEFA Champions League 2008 telah berakhir di Moscow. Manchester United FC akhirnya menang mengalahkan Chelsea FC dengan sepakan penalti selepas seri 1-1 selepas masa tambahan. Gol MU dijaringkan oleh Cristiano Ronaldo manakala Chelsea oleh Frank Lampard. Secara keseluruhan permainan mereka agak seimbang.

Tunggu EURO 2008 pulak

9 comments:

indera kencana said...

Wahhhh... best nya dapat tengok UERO2008. Siap depan mata lagi...
Huhuhuhuhuhu... (jeles)

asuhara said...

hemmm...lelaki & bola, mmg jauh bebeza, tapi susah nak dipisahkan..eheheheh...

have a nice day!( bhs jerman cemana bunyiknya eh?)

CikguZue said...

wa...di sana pun ikut bola jugak ye...tapi tak berapa best la,kan. sebab menang penalty.
student2 lelaki kat sini pakat ramai2 tgk LCD screen besau kat rumah. kami2 kaum hawa pakat jaga rumah je la...hehehe

Mak Su said...

maksu suka gaks tgk, tp x folo sgt

KAMATO said...

indera, tenguk depan monitor jugak...he he

asuhara, lelaki & bola...satu dunia sama

cikguzue,kena tenguk ramai2 baru umh.....

mak su, bukanke mak su yg minat manchester

ZLAA said...

Tak minat bola tapi terkejut bila anak lelaki tiba-tiba datang excited sgt. Yes! Yes!, apa ke bende, rupanya MU menang. Entah sejak bila minatnya pada bola...

Penoreh Getah said...

aku tak suka MU sebab logo dia setan merah..

aku tak suka chelsea sebab pengurus dia orang yahudi..

aku hanya sokong johor fc sebab itu kelab negeri aku.. hehehe

KAMATO said...

zlaa, peminat MU rupanya anak tu

penoreh getah, aku pun tak sokong mana2, tapi aku suka tenguk.....

ontahsapo said...

tuan, best la kalau bleh tgk kat pc...