Tuesday, April 15, 2008

Sinar

Kenapalah dalam banyak-banyak blog kat Malaysia ni, blog ni jadi pilihan penerbit ni
Keratan akbar Sinar beberapa hari yang lepas

7 comments:

blackpurple @ jowopinter said...

Naiklah nanti trafik blog ini :)

KAMATO said...

Teringin jugak nak tau sapa editor ruangan tu...............

arsaili said...

waaa..famousnya...

ZLAA said...

Wartawan sekarang main copy paste. Senang kan kerja gitu..

Sri Diah said...

Sdr Kamato;
Blog ini bagus, tulisannya baik. Ada banyak ilmu untuk dikutip, tidak rugi untuk dipromote. Besar pahala untuk saudara jika pembaca blog ini mendapat manfaatnya.

KAMATO said...

Sri Diah, Blog ni sebenarnya antara blog yang sering bersarang, kadang2 tak sempat nak update

KAMATO said...

arsaili, tak mau famous pun..

zlaa, udah sebahagian kerja mereka