Wednesday, April 16, 2008

Bremen Kembali

Sekali lagi aku kembali kebumi German ini untuk meneruskan perjuangan yang belum selesai. Kali ini aku ditempatkan di Zum Gastehaus Teerhof iaitu rumah tetamu Universiti of Bremen yang terletak di tengah-tengah pulau di sebatang sungai di bandar Bremen ini. Mungkin merupakan lokasi rumah tetamu terbaik masa ini di Bremen Universiti. Untuk tempoh 3 purnama ini blog ini akan berkisar di bumi German ini.

Pemandangan dari depan apartment

Pemandangan waktu siang dari belakang apartment

Pemandangan waktu malam dari belakang apartment

7 comments:

blackpurple @ jowopinter said...

O, sudah berkelana di buni Jerman semula ya...

KAMATO said...

BP, dah terpaksa walau pun tak berapa nak rela

arsaili said...

salam...wah seronok....lama ke kat sana?

ZLAA said...

Wah! dah di German. Bestnya. Nanti, selau-selalulah menulis dari German.

KAMATO said...

arsaili, sepatutnya 3 bulan

zlaa, insyaallah

Sri Diah said...

Salam dari Shah Alam, semoga Sdr dalam keadaan sihat selalu. pergilah ke mana yang diarah tetapi jangan lupa jalan pulang. Kita masih ada Malaysia yang disayang.

KAMATO said...

Sri Diah, sebaik macamana pun negeri orang, Malaysia tetap terbaik.