Monday, May 15, 2006

Springtime

Beginilah keindahan musim bunga di Bremen, sungguh alam indah ciptaan Tuhan
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting

11 comments:

Ajzie said...

Kamato,
Cantik2 kat mana nih? Suka saya tgk.
Last Sat ami ke Stuggart dan Mitzingen aje. Dah sampai Mitzingen lum?


Salam
Ajzie

KAMATO said...

Semuanya gambar ni kat bremen, masih belum sempat nak pegi la...

munshi little said...

wah cantik sungguh!

PB said...

Subhanaallah...cantiknya semua ciptaan Allah ....

Agak2 kalau lah kat M'sia ada tempat yang mcm ni, akan kekal dijaga ker??

KAMATO said...

munshi, PB, berada dipersekitarannya cukup menyamankan

Syikin said...

ya Allah..cantik2nya. gambar yg last tu, mcm ditabur2 je bunga2 atas halaman n jalan.

zino said...

rasa nak petik2 je bunga tu hehe

KAMATO said...

zino, sikin, kalau nak tenguk lagi pergi ke url ni: http://pg.photos.yahoo.com/ph/kamaludinjtr/album?.dir=/7550re2&.src=ph&.tok=phT023EBtsqy6JZS

esis said...

indahnya negara orang.

tapi rindu negara sendiri.

aku pun cita2 nak ddk sana

KAMATO said...

esis, negara sendiri tetap pilihan

nadz said...

Assallamualaikum Kamato..mama minta kebenaran nak copy dan nak lukis,
insyallah