Thursday, May 04, 2006

Bersidai

Cuaca sekarang ni mula berubah, minggu ni temperature naik sampai 24 darjah celcius. Panas macam jugak kat Malaysia. Mana-mana tempat semua orang bersidai. Pantang ada tanah lapang kat situla dia orang lepak, seolah-olah macam dah lama tak jumpa matahari. Cuma kadang-kadang tu sakit mata jugak tenguk .............. macam-macam fesyen ada.
Photobucket - Video and Image Hosting
Awal-awal pagi dah ready - yang ni memang tak sakit mata - seronok tenguk
Photobucket - Video and Image Hosting
Meriah.......

8 comments:

zino said...

nak bersidai tengah panas kena lah open sikit hehe.. memang meriah tu..

babydiana said...

wah siap ngan mainan lagi...dok nunggu matahari..

Syikin said...

hehe..sapa2 yg sakit mata tu, kalau brilliant, cepat2 pakai spek mata itam..tak sakit dah..ilang silau.

KAMATO said...

zino, memang pun dia orang suka open...hehe

babydiana, dapat jumpa matahari macam satu rahmat

syikin, udah ramai sangat...pakai spek hitam pun masih ternampak jugak la hehe....

blackpurple said...

Bersidai macam pertunjukan fesyen pulak ekk...hehehe..

Tu bunga Bougainvillea ke? memang cantik !!!

KAMATO said...

blackpurple, memang macam2 fesyen ada... tang nama bunga tu, mintak maaf, kurang arif..... tapi spesis macam tu ada macam-macam kaler.

ais_putih said...

sunbath..orang putih memang sunmania..hehe

KAMATO said...

aisputih, orang kita pulak kalau jumpa panas lari.... he he