Saturday, August 26, 2006

Kerja, kerja, kerja.....

Minta maaf kepada pengunjung blog ni, tak sempat nak up-date. Sejak kebelakangan ni teramat sibuknya, sampai tak sempat nak login. Sejak minggu lepas Isnin hingga Rabu hadir di International Conference on Technical and Vocational Education and Training 2006 di Hyatt Regency JB, Khamis terus sambung mesyuarat JPPK Pengurusan Perniagaan di Pulai Spring Resort, Jumaat dan hari ini Sabtu kat ofis layan Prof Spootl, supervisor aku datang dari German. Esok Ahad satu hari kena bagi ceramah induksi di ILPKL. Malam esok jugak kena pergi Guoman PD untuk Persidangan MySkills, kena duduk sana sampai hari Selasa. Selepas tu... tak tau nak kata.... kerja, kerja, kerja... sampai bila pun tak habis. Research pun tak sempat pergi jauh, walau bagaimanapun kedatangan Prof Spootl mampu membakar semangat untuk mula speeding.

6 comments:

zino said...

sah tak sempat TT macam ni.. nak buat macam mana khidmat di perlukan.. teruskan kerja dengan gigih..

esis said...

tabah tabah. haha

Izhal said...

macam orang jopun punya schedule tuuuu :)

NBK466 said...

Wah...musti letih dok ronda satu malaya nie...Yg datang dari Jerman tuh saja ler tuh...nak pekena durian..he..he..he..(itu pun kalau 'mampu' tahan bau..)

blackpurple said...

Faham....kami amat memahami....

Pergh...macam menteri pulak ekk....

KAMATO said...

zino, tu yg kadang2 susah nak join

esis, memang betula kena tabah je la

izhal, kadang2 lagi teruk dari jepun

nbk, tak cuba lagi bagi durian...

BP, dah terpaksa....