Monday, August 07, 2006

Cerita sedih

Suami : Kenapa Sayang menangis?
Isteri : Saya telah baca sebuah buku. Sad endinglah bang.
Suami : Buku apa?
Isteri : Buku bank abanglah..

8 comments:

zino said...

itu buku akaun yg sengaja di letak merata2 hehe

Izhal said...

hahahahhaha... ini dialog paling lawak harini saya jumpa kot... entahlah, hari belum habis lagi tapi dialog ni sure tersenarai dalam top 10 hari ni... hehehehe...

ps-maybank la ni nak charge RM2 untuk pengeluaran duit bawah nilai RM4500 di kaunter...

Syikin said...

salam. saya baru start blogging hari ni.

hehe..lawak dialog ni. saya pun dpt melalui forward email.

blackpurple said...

Tak ada simpan buku bank.... Statement datang tetiap bulan....

Bila -ve yg sedih tu...hehehe

KAMATO said...

zino, kesimpulannya jangan letak buku akaun merata2

izhal, RM2 pun dia orang nak kutip ... tapi apa kita boleh buat, terpaksa bayar jugak la

syikin, selamat kembali

BP, tak pa -ve pun, yang penting bergaya

esis said...

hahahaha.. aku tau, dalam buku lain heppy ending kan. haha

Junita said...

cool....kudos...
citer buku ni patut dibukukan...hehe...

mfaizalzul said...

lawak nye!!hahahah