Tuesday, August 01, 2006

3 sekawan

Cerita dari sorang kawan

Ada 3 sekawan bernama Gaduh, Gila & Bendul. Ditakdirkan Gaduh hilang. Bendul pun membuat laporan polis.

Bendul : Encik, I nak cari Gaduh.
Polis : Isk !.. apa?? U ni Gila ke ?
Bendul : Uik ! mana Encik tahu kawan I Gila ?
Polis : Adoi ! apa la si Bendul ni nak ?
Bendul : I memang Bendul. Tapi saya nak cari Gaduh !
Polis : .@%

nota: minta maaf kepada pengujung blog ini, teramat sibuknya sehingga tak sempat nak up-date

7 comments:

Lan Rambai said...

Masa kat german dok bujang ek? Tak teringat pulak nak tanya dulu2. La ni selain sibuk ngan kerja, sibuk dgn bini dan anak2 pulak ye tak...

KAMATO said...

lan, betul la tu... balik sini kene pikir pejabat, kene pikir belajar, kene pikir keluarga... tapi seronok

zino said...

kamato
jangan lupa fikir TT boleh gak release tension hehe

Izhal said...

wah bz as a bee ka??? camna bangi? ada traffic jam dah zaman la ni yea???

blackpurple said...

Ha ha..bendul tul cerita tu..

Kitaorang faham. Sibuk gak ni, tak sempat nak ambik jersey tu..hehe

Ajzie said...

hahah kelakar lah citer En Kamato kali nih..mcm citer2 mak saya zaman2 saya kecik dulu...

KAMATO said...

zino, tt tetap ok kalau free

izhal, bangi sekarang makin sakit kepala, nasib tak baik jem gila

BP, kadang2 buat2 sibuk

ajzie, ini mak buyung yang bagi...