Monday, October 26, 2009

Tanjung Malim

Hari ini aku berkesempatan bersama rakan untuk mengunjungi tapak projek baru di salah satu tempat di Tanjung Malim. Mengikut perancangan induk pembangunan di situ, kawasan tapak projek tersebut mempunyai prospek yang baik untuk membangun masa akan datang. Selesai kerja hajat kami cuma satu, ke restoran ayam kampong bersebelahan Sekolah Menengah Khir Johari. Orang kata ke Tanjung Malim kalau tak singgah ke restoran ni tak sah. Tapi malangnya restoran tersebut hari ni CUTI.

8 comments:

silversarina said...

Alahai kesiannya ...tak pe mesti ada next visit pulak InsyaAllah.

asuHara su said...

lepas ni mesti akan ada lawatan tapak lagi tuu...mesti sempat merasa nanti!

Mak Su said...

aisehman... kamato kena buat followup ler tu :)

Butaseni@Wan Raja said...

hmmm kalau macam tu singgah kat area umah aku kat ara damansata,ada lagi 1 restoren ayam kampung
best bro

Masy said...

rugi laa pemilik restoran hari tu heheheh

dEeWaN said...

kesian,xde rezeki tp jgn cari nasi itik plk.

cikdinz said...

kena makan pau tanjung malim lah jawab nya...

KAMATO said...

silversarina, insyaallah..

ashuhara, harap2 begitula...

maksu, tengah dok rancang la ni...nak buat follow up

butaseni, ok sampai damansara nanti aku cari

masy, agak nya dia dah untung banyak

deewan, tua la takde rezeki

cidinz, nantila nak cari jugak pau tu