Saturday, April 07, 2007

Supervisor

Setiap hari sibuk dengan tugasan harian dan dalam masa yang sama part time sebagai researcher merupakan satu cabaran yang memerlukan komitmen yang tinggi. Kedatangan Prof Dr Goerge Spottle dari German ke pejabat umpama seperti mengejutkan kucing yang sedang lena beradu di tilam empuk. Bukan senang sebenarnya nak dapat supervisor yang datang dari jauh nak tenguk student, cuma student tu je yang kadang-kadang tak berapa nak sedar. Apahal pun semua perbincangan berjalan lancar.

10 comments:

NBK466 said...

Wah...supervisor dari Jerman...kalau layan SPEAKING JOWO baguih nie..he.he.he..

Sastri said...

bro kmato tengah wat phd ke?

blackpurple said...

Entri ini seperti ada unsur abstrak juga. Adakah part time researcher itu juga dalam proses mendapatkan pengkitirafan pendidikan yang lebih tinggi.? :)

Tahniah !

loveujordan said...

researcher.... sounds very interesting..... hope you enjoy doing ur research under the german supervision :)

take care !!!

KAMATO said...

nbk, german ngan jowo tak jauh beza, cuma masing2 tak paham habuk

sastri, kira2nya macam tu la ....

BP, untuk kepuasan diri ... topic saya adalah national isu, juga untuk kepentingan negara

loveujoudan, thanks

ontahsapo said...

kirim salam kat dia...

INDERA KENCANA said...

Baguslah jika segala persiapan boleh dipersembahkan serta-merta. Jika saya dilawati secara mengejut alamatnya terkalut itu dan ini jawabnya...

Izariza said...

kamato,
anda mengikuti split programme ke? tahniah dari saya, semoga dipermudahkan segala urusan anda :)

zino said...

researcher tu memang ada kebolehan.. dalam apa keadaan dia boleh mengatasi nya..

semuga berjaya..

KAMATO said...

OS, nak kirim salam apa

indera, tunjukla mana yang ada...he he

izariza, masih jauh perjalanan, baru nak collect data

zino, nak ber TT pun tak sempat