Sunday, April 01, 2007

Sakura Bahagian Akhir




Keindahan mu kadang-kadang memukau pandangan, itulah kebesaran Ilahi

16 comments:

Sri Diah said...

Wah cantinya... sungguh terpesona! Berkali-kali saya alihkan mouse atas bawah, menghayati keindahan sakura ni. masa saya ke tokyo dulu bulan ogos - tengah panas. tak ada sekuntum sakura pun kelihatan. nampak gayanya kena pergi mac - april le jugak.

KAMATO said...

Sri Diah, kalau nak pergi masa sakura, kena well plan, sebab bunga ni betul-betul penuh dalam masa seminggu je, saya pun sebenarnya tak cukup masa untuk menikmati sepenuhnya, jadual program terlalu ketat, adalah lebih menyeronokan bila dapat ke kawasan kampung

Ajzie said...

Memang indah...bila sakura berbunga penuh... Saya disini masih menanti..

esis said...

waahahhhhhh indahhhnya negara Jepun. suatu hari saya pun nak ke sana. InsyaAllah.

Izariza said...

.. terasa rugi menolak tuah menjadi tetamu negeri matahari terbit ini dahulu .. namun yang pasti semua yang terjadi ada hikmahnya. He knows the best kan?

Bila mahu pulang?

Monster Mom said...

subhanallah.. cantik sungguh ciptaan Ilahi. You mesti rindu ke Jepun nanti bila dah balik M'sia...
Selamat!!!

zino said...

kecantikkan bunga2an tu semakin menyerlah..

wahdi said...

cantiknya bebunga tu...

loveujordan said...

cantik, cantik, cantiknya bunga sakura ni semua..... bawa balik tanam kat malaysia.... :D

NBK466 said...

Rasanya buleh buat air tak bunga nie...ala...cam teh bunga kat M'sia tuh...he..he..he..

blackpurple said...

Cantik..memutih...! Begitulah kebesaran Allah...

zino said...

mak sedara zino nak ke jepun jumaat ni.. nak lawat anak/menantu dia yg belajar kat sana..

INDERA KENCANA said...

Bang, warna sakura tu putih, ye?? Bukan pink??
Dulu saya ingatkan Bunga Sakura ni warnanya pink..

Izariza said...
This comment has been removed by the author.
KAMATO said...

ajzie, sampai masa akan tiba jua tu

esis, insyaallah sampai nanti tu..

izariza, tak rugi mana tolak tu, bukan seronok sangat kat jepun...

monster mom, dah ada kat mesia pun

zino, kecantikannya memang tak dinafikan

wahdi, tapi kecantikannya itu tak kekal lama

loveujordan, teringin gak nak tanam kat mesia

nbk, confirm mabuk kalo minum air bunga tu

BP, itula kebesaran Nya

zino, kat sebelah mana tu?

indera, putih ada.. pink pun ada

cikdinz said...

maseh kat jepun ka atau dah balik m'sia....