Thursday, March 22, 2007

Hatagaya

Suasana sebatang jalan di Hatagaya. Nampak padat dan kemas. Keadaan bentuk mukabuminya menjadikan orang Jepun ni terpaksa menggunakan ruang sepenuh. Susah nak jumpa tanah kosong.




Bentuk makanan di salah sebuah gerai di Hatagaya ini amat menarik tapi masih ragu untuk mencubanya. Agaknya kalau dijual dipasar malam tempat kita mesti laku.

7 comments:

ontahsapo said...

oOoo bahulu ikan, biasa dah makan tu... hahahhaha

INDERA KENCANA said...

Kenapakah mereka menggunakan segenap ruang dengan sepenuhnya? Adakah kerana kos tanah di sana tersangat mahal atau kepadatan penduduk yang cukup tinggi?

Ooohh... Sauadara Kamato sekarang di Jepun..
Berapa lama di sana?

INDERA KENCANA said...

Oppss.. maaf. Saudara menyatakan kerana faktor mukabumi. :D

Selamat bergembira di sana dan semoga selamat pulang..!!

loveujordan said...

baulu ikan, anak I kata kalau di korea boleh makan.....

best pergi jepun :D

pB said...

laaa....ada kat Jepun ker??

Bila nak pulang..??

Psstt...psstt...kat Mesia ni, ramai yang nak pesan t shirt yang pB tunjuk kat dlm blog pB tu..

Bro K, boleh tolong belikan ker??

Masalahnya, ada berani ka Bro Kamato nak beli...

ih ih... pB panggil Bro Kamato , Bro K lah ... (buleh ler)

NBK466 said...

Camner nak laku Kamato ..rasa pun belum laie..tah2 rasa cam tempe basi..hu..hu..hu..

KAMATO said...

OS, memang betul macam baulu ikan, tapi tengah2 letak sayur

indera, tanah di Jepun ni yg boleh diduduki terlalu terhad, yang lain bukit2, insyaallah 10 hari je dok sini

loveujordan, takla best sangat kat sini .... kene pulak trip kali ini semua tempat dah pernah pergi sebelum ni

PB, Panggil apa pun takpa...T-shirt tu jenis camna??? Nak belikan tak jadi hal

nbk, hu hu... tempe tetap idaman ku