Monday, March 26, 2012

Paintball

Hujung minggu baru ni aku berkesempatan bersama staff tempat kerja beriadah di Extreme Park Shah Alam. Penat juga rupanya main paint ball ni, itu pun baru main 500 pellet seorang. Pedih juga kena tembak, tapi memang enjoy.

Sebelum berperang

Marker dah tersedia untuk diguna

Sudah bersedia untuk berjuang

Semangat, yang wanita pun boleh tahan ganas

Serang hendap, nasib baik ada plywood

Sakit juga kena tembak, tapi kena kontrol mancho

Aksi ganas

Kumpulan penembak berani mati

8 comments:

Ayah Zain said...

memnag seronok main tembak2 ni

KAMATO said...

AZ, seronok memang seronok tapi silap haribulan boleh cedera

pB said...

uyie mana?

KAMATO said...

uyie ambik gambar, tu yg muka dia tak da

sonata anak kancil said...

ni macam main perang2 masa kecik2 dulu ke? main nyorok2...

KAMATO said...

sonata, memangla....... macam main perang2 masa kecik

mama ju, said...

Budak2 agaknya seronkkan?
Berapa sorang kena?

KAMATO said...

mama ju, hanyak budak lebih 12 tahun dibenarkan masuk kawasan ini, bayaran di sini RM 50 untuk 300 pellet