Friday, April 22, 2011

Tokyo dan Malam

Bumi Japan sering bergegar dengan gempa bumi. Gegaran ini menjadikan mereka sentiasa bersedia untuk maju. Walau bagaimanapun Tokyo tetap menawan. Berikut beberapa suasana malam di Tokyo yang saya terima melalui email dari seorang kawan, cantik......

11 comments:

zino said...

suasana yg sangat cantik......berapa bil elektrik tu ya... hehe

Ayah Zain said...

memang menawan mata az

KAMATO said...

zino, tak tau la berapa bil letrik tu....

KAMATO said...

AZ, nak mengambil gambar suasana begitu juga memerlukan cameraman yang pro

asuhara sue said...

mmg cantikkkkk....ini dari tokyo sky tree yang baru tu ke bro? saya kira bilnya tak setinggi mcm kat negara kita kot, sebab mereka gunakan arus elektrik x 'sekuat' mcm di negara kita ni.

pB said...

ingatkan bawak mem g makan angin kat ToKyO

mama ju, said...

Aslkm

Bila nak ziarah kat Tokyo?

KAMATO said...

asuhara, ya le... sebab kat japan utk kegunaan biasa pun cuma 110v

KAMATO said...

pb, tak boleh dioffernya, sasah nanti he he

KAMATO said...

mamaju, dah beberapa kali juga berpeluang ziarah kat sana, kali terakhir 2 tahun lepas, masa sakura - memang cantik

Mak Su said...

itu gambar before or after the quake?