Saturday, June 23, 2007

Menyibukan diri

Lebih sebulan aku tak menulis kat blog ni. Sejak kebelakangan ini memang keadaan agak sibuk sedikit. Banyak aktiviti-aktiviti di luar pejabat, termasukla kursus hampir 2 minggu. Kerja-kerja Phd menambah kekangan. Buat Phd sambil bekerja ni memang betul-betul mencabar. Ada sesetengah orang kata buat Phd ni adalah untuk Perseverance, Creativity, Hard work, Time management & Ability to handle stress. Mungkin ada jugak kebenaranya kata-kata itu. Atau pun silap haribulan PHD tu akan jadi Permanent Head Damage.

Apa pun terima kasih kepada semua yang masih sudi singga di blog ini

2 comments:

KAMATO said...

Terima semua kasih kerana mengikuti cerita ini, tak tergamak rasa nya nak menyambung cerita ni, macam-macam rasa ada.... geram, marah, kesian, sakit hati, suka pun ada. Sebenarnya bukan suka sangat nak buat kerja ni.... tapi dah amanah telah diberi oleh masyarakat sini, kene pikul jugala walau terpaksa

blackpurple said...

Syabas kamato!