Monday, October 02, 2006

Pak Guard

Bulan puasa ni aku terpaksa memaksakan diri untuk naik motor pergi kerja. Rasa lega betul, lantak la nak jem macamanapun. Kadang-kadang teringat masa muda dulu, jadi mat rempit.
Biasanya kalau aku naik kereta sampai pintu pagar, dari jauh lagi Pak Guard dah angkat tangan. Siap tabik lagi. Tapi bila aku naik motor aku angkat tangan pun Pak Guard buat dek je. Ye le...pakai helmet, mana dia kenal aku. Rupanya Pak Guard ni pun ada diskriminasi jugak.

7 comments:

Syikin said...

salam..

hehe..masa time2 camnilah kita boleh tau camner stail layanan org thdp kita..

esis said...

hahaha
pak guard letih tu...

slamat berpose

blackpurple said...

Cuba bawak Harley pulak...bukan setakat angkat tangan, siap bersalam Pak Guard tu kot...

NBK466 said...

Tangan pak guard tuh CRAMP agaknyer...he..he..he..

Lan Rambai said...

pak guard pun tahu pilih jenis orang yg nak disalutenya hahaha

zino said...

kamato
naik kapcai apa ada.. hehe
silap hari bulan kena tahan tak boleh masuk gate..hehe

KAMATO said...

syikin, setuju... tu namanya manusia

esis, agaknya memang dia letih.. tapi masih awal pagi lagi tu....

BP, atau pun lang dia tak bagi masuk sebab bunyi kuat sangat

nbk, he he.. ya la tu, tangan dia cramp pada org yg dia tak kenal

lan, nak hidup.....

zino, sesekali nak buat kejut...berhenti depan dia, bukak helmet.....