Monday, August 04, 2008

Maaf

Kepada yang bertandang ke blog ini, mohon maaf kerana tak sempat nak update. Agak sibuk sikit dalam dua minggu ini. Ayah di masukan ke wad kerana di sahkan mengidap ketumbuhan dalam usus. Keadaannya agak serius. Terima kasih kepada kawan-kawan yang datang melawat di hospital.

21 comments:

Penoreh Getah said...

moga-moga ayahandamu dijauh dari bahaya dan kembali sehat secepat mungkin bang.. insyaAllah

Ajzie said...

Moga cepat sembuh.

Tokyo BLUE said...

aku doakan semoga ayahda cepat semboh..

KAKTINY said...

semoga ayah anda disembuhkan dari penyakit itu..

Zabs said...

Salam Kamato,
Semoga Ayahndanya sempat sembuh seperti biasa dioakan. Amiin.

NBK466 said...

Pada den yg jauh dimata nie cuma mampu doakan keselamatan ayahanda Kamato itew..

CikguZue said...

semoga cepat sembuh. Aminnn...

chinta said...

moga ayah cepat sembuh

Sastri said...

semoga ayahanda segera sembuh...

Mak Su said...

oh...? semoga ayahmu segera sembuh

PINATBATE said...

Mudah-mudahan ayahanda segera sembuh dan di beri kelapangan..

MySkills said...

Semoga ayahanda cepat sembuh. Kini giliran kita sebagai anak menjaga mereka pulak.

Lampu yg beli kat Praha tu dah pasangke?. Saya dah... cantik sebab orignal hehehhe... kalau nak tengok datanglah ke showroom (kat rumah).

MULAN said...

moga cepat sembuh.. insyaAllah..

butaseni said...

aku yang jauh ni doakan kesejahteraannya :)

butaseni said...

aku yang jauh ni doakan kesejahteraannya :)

Public opinion said...

Semoga cepat sembuh

asuhara said...

moga chichiu-sama(ayahnda) bro sembuh segera!

zino said...

semuga ayah tabah dan sabar dengan dugaan Nya.. semuga semua nya selamat.. amin

zino said...

semuga dipermudahkan segalanya utk ayah kamato.. amin

KAMATO said...

Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang mendoakan. Keadaannya masih menunggu untuk rawatan kimotrapi

arsaili said...

salam..sedih di atas kondisi ayahanda kamato...didoakan agar beliau dipermudahkan dalam treatment.For your own good, monitor you colon health as well since dah ada history in family. Just langkah berjaga2. Go for periodic check up