Friday, May 04, 2007

Skyhawk

Satu masa kau la raja membelah angkasa
Namun kini kau hanya mampu sebagai tontonan jua

Sky Hawk yang diambil dari TUDM Kuantan dan di tempatkan di ADTEC Shah Alam untuk tujuan latihan dalam bidang Eroangkasa. Kepada sapa-sapa yang berminat boleh lah memohon. Satu bidang yang menjanjikan pekerjaan yang mencabar - kempen sikit untuk ADTEC

10 comments:

ZLAA said...

Itu lah lumrah alam. Masa kuat, hebat disanjung.

NBK466 said...

Ish...masih intact nampaknya peluru jet nie...tak MALATOP kooo!!!

Sastri said...

masa kecil2 dulu, cita2 Sas nak jadi jet-fighter pilot... tak tercapai sbb mata rabun...

blackpurple said...

Dah terlambat la nak mohon .. dah terlebih umur... he he he..

Ajzie said...

ooooo boleh difikirkan juga nih.. tetapi masih tidak sanggup berjauhan lagi....

KAMATO said...

zlaa, begitula lumrahnya

nbk, hu hu kalau meletop susah juga

sastri, tak boleh bawak jetfighter betul bawak jet kat komputer pun ok gak

BP, mana tau kot2 anak buat berminat

ajzie, berminat ke...untuk anak2 lepas spm sesuai la... he he

pB said...

ADTEC tu kat mana??

KAMATO said...

PB, ada 4 tempat, tapi paling dekat di bukit kmuning shah alam

zino said...

memula nak tanya ADTEC tu apa?

diguna utk tujuan latihan tu maknanya benda tu boleh terbang lagi ke.. ?

ada juga cadang dengan alang ambik bidang eroangkasa ni.. hehe

KAMATO said...

zino, adtec tu advanced technology training center, semuanya dibiayai sepenuhnya kerajaan, bidang eroangkasa tu bidang baru diperkernalkan di pusat itu dgn kerjasama airod, benda tu dah tak selamat untuk terbang tu yg jadi bahan latihan